خانه / آشپزی / طریقه ی پخت آش گندم
loading...

طریقه ی پخت آش گندم

طریقه ی پخت آش گندم و طرز تهیه آش گرداوری شد

طریقه ی پخت آش گندم

 

معمولا آش های بسیار زیادی در ایران طبخ می شود که هریک از آنها در منطقه ای خاص به صورت ویژه مورد استفاده قرار می گیرد. اما یکی از بهترین و مقوی ترین آنها آش گندم می باشد. پیشنهاد ما در سردترین روز سال میل کردن یک کاسه از آش گندم استو حبوباتی که باید از روز گذشته تهیه نمایید و به خیس کردن آنها بپردازید عبارتند از : باقلا ، نخود ، لوبیا و عدس. این حبوبات را به خوبی پاک کنید. نیازی نیست تا مقدار زیادی از آنها را تهیه کنید ، تنها نیم کیلوگرم از آنها کافی خواهد بود.

این حبوبات را به همراه 250 گرم از گندم مخصوص آش و همچنین ادویه جات یعنی نمک و فلفل و زردچوبه بر روی شعله ملایمی از گاز قرار دهید. چند لیوان آب برای پحته شدن آنها کافی است. پس از آن حدود چهار عدد پیاز را سرخ کنید. نیمی از این پیازهای با رنگ طلایی و روغن دار را به آب حبوبات بیافزایید تا در قوام بخشیدن و غلیظ شدن آش کمک نمایید.

یکی از سبزیجات بسیار مهم در آش گندم اسفناج است. شما می توانید حدود یک کیلوگرم از اسفناج را تهیه نمایید. این اسفناج ها را به خوبی پاک کنید و بشویید و سپس خرد نمایید. پس از آن می توانید سبزی خود را به داخل آش گندم انتقال دهید. وجود گندم در هر آشی نشان دهنده سختی آن آش و هم زدن های پی در پی است. بنابراین فردی را مسئول هم زدن آش گندم قرار دهید ، در غیر این صورت خودتان در بازه های زمانی متوالی آش را هم بزنید. این کار را با قدرت و به خوبی انجام دهید تا از ته گرفتن جلوگیری شود.

از جمله تزییناتی که در اغلب آش ها مورد استفاده قرار می گیرد یعنی پیاز داغ و نعناع داغ را بر روی آش گندم خود بریزید. آش گندم به دلیل سنگین بودن بهتر است به صورت خالی مصرف شود ، خصوصا افرادی که به بیماری های معده دچار هستند و وعده های زیاد را با مقدار کم مصرف می کنند تا حد امکان از مصرف کردن نان به همراه این آش خودداری نمایید.

 

بیشتر بخوانید: آش ماست

loading...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.