خانه / آشپزی / طرز تهیه مرغ ، تهیه خوراك مرغ مجلسی ساده
loading...

طرز تهیه مرغ ، تهیه خوراك مرغ مجلسی ساده

در این مطلب از سایت عرقیات برا شما طرز تهیه مرغ ، تهیه خوراك مرغ مجلسی ساده امادست

طرز تهیه مرغ ساده، تهیه خوراك مرغ مجلسی

 

مواد لازم خوراك مرغ مجلسی

مرغ 2كیلوگرم
پیاز 2عدد
سیر 2 حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه (مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره آسیاب شده) 1ونیم قاشق چایخوری
زعفران (آبكرده و غلیظ) 1قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 3قاشق سوپخوری
کره 3قاشق سوپخوری
آب 1سوم پیمانه

 

طرز تهیه خوراك مرغ مجلسی

ابتدا مرغ را پاك كرده و سپس چربی‌های مرغ را بكنید و آن را قطعه قطعه كرده و بشویید و در صافی قرار دهید.

نمك،‌ فلفل و ادویه مورد نظر را با محلول زعفران، كره‌ی آب شده، رب گوجه و آب مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید سپس قطعات مرغ را در ظرف مورد نظر بچینید.

پیاز را نگینی خرد كرده و مقداری از آن را به همراه كمی سیر ورقه شده روی مرغ قرار دهید سپس سه تا چهار قاشق سس روی آن بریزید.

مجدداً قطعات مرغ را در قابلمه روی پیاز و سس قرار دهید و روی آن را با پیاز خرد شده و سیر ورقه شده و سس بپوشانید در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد و محتویات داخل ظرف به جوش آید سپس حرارت را كم نموده، اجازه دهید تا بپزد و سس غلیظی داشته باشد، سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغ‌ها بریزید و به همراه نان با چلوی زعفرانی تزیین كرده و سرو نمایید.

نكات طرز تهیه خوراک مرغ مجلسی
1) همیشه چربی‌های مازاد مرغ را جدا كنید ولی پوست مرغ را جدا ننمایید زیرا طبخ مرغ با پوست از خشك شدن گوشت مرغ هنگام طبخ جلوگیری به عمل می‌آورد. در صورت تمایل پس از طبخ پوست آن را جدا سپس سرو نمایید.

2) همیشه قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و به قطعات دلخواه تقسیم نمایید زیرا برش‌های نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بدرنگ شدن سس باقیمانده خوراك فوق می‌گردد.

3) در صورت دلخواه می‌توانید مرغ را به مقدار قابل توجه با همین روش برای مراسم‌های گوناگون طبخ نمود زیرا با توجه به روش آسان طبخ طعم و مزه خوبی را هم داراست و برای مجالس مناسب است.

4) یادآوری می‌نماید نمك گوشت‌های سفید ابتدای طبخ اضافه می‌گردد.
5) اگر مقداری زرشك هم سرخ كرده و به سس اضافه كنید خوراك شما خوشمزه تر میشود.

 

گرداوری: آشپزی

منبع: sooran.com / faranashr.com

loading...

یک نظر

  1. خورشت مرغ را چند مدل درست ميكنند يكي اينكه كف قابلمه را بايك شاخه كرفس خرد شده يك عدد فلفل دلمه ومقداري پياز ميپوشانند و مرغهاي تكه شده را روي آن ميچينند و باز رب و زردچوبه و نمك و فلفل زعفران روي مرغ ميریزند تا مرغ هم پخته شود هم طعم دار بشود. بيشتر رستورانها و بعضي مجلسها براي راحتي كار اين كار را ميكنند و روش بعد با همين موادي كه گفتم فقط مرغش را سرخ ميكنند و سس و آب میریزند و ميپزنند. اما من ترجيح ميدهم مرغ طعم و بوي زعفران و سرخ شده خودش باشه با فلفل دلمه ايي در مرغ موافق نيستم. به سلیقه خودتان میتوانید از فلفل دلمه هم استفاده کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.