خانه / آشپزی / طرز تهیه دسر تیرامیسو با بیسکوئیت پتی بور

طرز تهیه دسر تیرامیسو با بیسکوئیت پتی بور

طرز تهیه دسر تیرامیسو با بیسکوئیت پتی بور گرداوری شد

طرز تهیه دسر تیرامیسو با بیسکوئیت پتی بور

 

دسر تیرامیسو یکی از دسرهای نام آشنایی است که همه ی ما با طعم و طرز تهیه ی آن تا حدودی آشنایی داریم. در حقیقت مواد اولیه ی این دسر تا حدودی متنوع تر از دسرهای دیگر است و همچنین قابلیت تغییر با مواد دیگری را دارد ، اما در نهایت خروجی کار با یک طعم دلپذیر خواهد بود. هدف ما از تهیه ی این مطلب آموزش طرز تهیه تیرامیسو با بیسکوئیت پتی بور یکی از بهترین بیسکوئیت های موجود در ایران می باشد که از نظر هزینه ای هم به صرفه تر خواهد بود.

اگر دویست گرم از خامه ی مربوط به قنادی ها را تهیه نموده اید برای کمی سفت تر شدن این نوع از خامه ها نیاز است تا در حدود یک یا دو ساعتی در داخل یخچال قرار داشته باشد. در زمان خرید حتما از تاریخ انقضای این نوع خامه اطلاع داشته باشید تا با اثرات سوء آن مواجه نشوید. پس از آن ظرفی را برای مخلوط کردن مواد در نظر داشته باشید. قطعا ظرف های گود بهتر از ظرف هایی است که با سطح صاف در اختیار شما قرار می گیرند. در نهایت حدودا سه قاشق از شکر را با خامه خود مخلوط نمایید. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که خامه شما سفت شده و به ته ظرف بچسبد.

در مرحله ی بعدی نیاز است تا پنیر خامه ای با نام پنیر ماسکارپونه را با پودر شکر مخلوط کنید. از این پنیر تنها یک بسته کافی استد. میزان پودر شکر به ذائقه ی شما بستگی دارد اما از شیرین شدن بسیار آن بکاهید زیرا در مراحل بعدی هم شیرینی هایی به آن اضافه می شود که بر روی خروجی کار شما تأثیر گذار خواهد بود. این سه نوع ترکیب را با یکدیگر و با همزن هم بزنید.

اگر دقت کرده باشید در این دسر از تخم مرغ استفاده نشده است بنابراین افرادی که نمی توانند از تخم مرغ استفاده کنند تیرامیسو با بیسکوئیت پتی بور برای آنها مناسب تر است. حالا مخلوط خود را در کف ظرفی مستطیلی شکل بریزید ، اگر دوست دارید می توانید از ظرف مربعی هم استفاده نمایید اما در برش بیسکوئیت ها تغییرات لازم را اعمال نمایید. لایه به لایه بیسکوئیت های پتی بور را در ظرف چیده و بر روی آن از خامه پر کنید.

این ظرف را در حدود شش ساعت در یخچال قرار دهید تا کیک یخچالی فوق العاده لذیذ آماده شود. می توانید بر روی آن از پودر کاکائو یا توت فرنگی و . . . به عنوان تزئین استفاده نمایید.

 

بیشتر بخوانید: تیرامیسو بدون تخم مرغ

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تیرامیسو