خانه / آشپزی / طرز تهیه بیفتک
loading...

طرز تهیه بیفتک

طرز تهیه بیفتک گرداوری شد

طرز تهیه بیفتک

 

بیفتک غذایی است که بدون نیاز به زحمت خاصی آماده می شود ، اما برای آماده سازی نیاز به زمان زیادی دارد. زیرا پایه اصلی این غذا یعنی بیفتک گوشت است. معمولا برای پخته شدن یک گوشت نیاز است تا برای ساعت ها با شعله بسیار ملایم و آب کم عملیات طبخ انجام پذیرد. پس سعی منید تا از ساعت ها قبل این کار را انجام دهید و اجازه دهید تا گوشت شما نه تنها از نظر ظاهری بلکه از نظر داخلی هم به خوبی پخته شود.

برای تهیه بیفتک معمولا  نیم کیلو تا یک کیلو گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد که همانند یک فیله و بدون استخوان و چربی باشد. سعی کنید تا قطعات متوسطی از این گوشت را تهیه نمایید تا برای هر فرد یکی از آنها را مورد استفاده قرار دهید. اگر گوشت شما به خوبی برش نخورده ، قطعا در زمان استفاده نیز با یک نازیبایی در ظاهر همراه خواهد بود. پس سعی کنید تا با کارد سطح رویی و زیرین را صاف کنید. سپس می توانید این گوشت را برای سرخ شدن و حذف چربی ها و بوی نامطبوع با شعله کم بر روی شعله قرار دهید.

معمولا زمانی که گوشت به اندازه زیادی پخته می شود از آب درونی آن کاسته شده و به حالت خشک درخواهد آمد. بنابراین برای جلوگیری از این کار بهترین روش سرخ کردن در زمان اندک و پخته شدن در زمان طولانی خواهد بود. پس از کمی سرخ شدن تکه های گوشت برای تهیه ی بیفتک شما می توانید کمی آب را به همراه پیاز در داخل ظرف بریزید. در ابتدا به گوشت نمک نزنید زیرا پخته شدن آن در زمان طولانی تر به طول می انجامد و با سفت شدن گوشت همراه خواهد شد.پس سعی کنید تا برای تهیه بیفتک حدود یک ساعت زمان دهید . پس از آن می توانید برای ایجاد طعم بسیار خوشمزه از نمک و فلفل به همراه برگ بو در اندازه چهار عدد استفاده نمایید.

معمولا مصرف گوشت بیفتک به تنهایی امکان پذیر نیست ، پس نیاز دارید تا سسی تهیه نموده و بر روی آن بریزید. این سس بسیار ساده بوده از حرارت دیدن کره به همراه رب گوجه به دست می آید. سعی کنید تا علاوه بر این مواد از سیب زمینی های سرخ شده یا نگینی هم در کنار بیفتک کمک بگیرید.

loading...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.