خانه / سلامت / خواص ، طبع ، لاغری ، طریقه مصرف و مضرات سیاه دانه

خواص ، طبع ، لاغری ، طریقه مصرف و مضرات سیاه دانه

در این مطلب سایت عرقیات برای شما خواص ، طبع ، لاغری ، طریقه مصرف و مضرات سیاه دانه گرداوری شد

خواص ، طبع ، لاغری ، طریقه مصرف و مضرات سیاه دانه

 

خواص سیاه دانه

1-از اصلی ترین خواص معجون سیاه دانه این است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

2- برای درمان سرماخوردگی های پی در پی مفید است.

3-در درمان تب های بلغمی و سوداوی تاثیر دارد.

4-ادرارآور است و برای مردان مبتلا به پروستات مفید است. همچنین عفونت های ادراری را درمان می کند.

5-برای درمان سردردهایی که مرتبط با مزاج سرد هستند مفید است.

6-مالیدن این ترکیب به پوست برای درمان جوش های بلغمی مفید است. توجه داشته باشید که جوش های بلغمی بدون التهاب، زیرپوستی و سفت هستند و استفاده از این ترکیب برای جوش های قرمز و پرالتهاب نتیجه عکس خواهد داد و وضع پوستتان بدتر خواهد شد.

7-تاثیر خوبی بر دستگاه گوارش و انگل های روده دارد.

8- نفخ معده و دل درد های ناشی از آن را درمان می کند.

9- برای پیشگیری و درمان زخم معده موثر است.

10-برای بهبود بیماری های پوستی پیسی و لک مفید هست.

11-می تواند سنگ های کلیه و مثانه را از بین ببرد.

12-در روزهای پایانی بارداری به کنترل درد و افزایش توان و مقاومت مادران هنگام زایمان کمک می کند. توجه داشته باشید حتما با مشورت پزشک زنان و یا متخصص طب سنتی از این معجون استفاده کنید.

13- موجب افزایش شیر مادران شیرده می شود.

14- از ابتلا به بیماری های مزمن و سرطان جلوگیری می کند چون اثر معجون سیاه دانه به مدت طولانی در بدن باقی می ماند

15-باعث کاهش عوارض داروهای شیمی درمانی بر کلیه ها می شود.

16- با طبع گرم بسیار انرژی زا و باعث از بین رفتن افسردگی می شود.

17-مصرف یک قاشق مرباخوری از ترکیب روغن سیاه دانه و عسل خالص به نسبت مساوی باعث درمان اضطراب و تپش های قلب و تنظیم ضربان قلب می شود.

18- سیاه دانه دارای ماده ای هست که در بدن تولید انتی هیستامین می کند به همین دلیل برای درمان حساسیت و آسم بسیار مفید است.

19- افزایش دهنده طبیعی میل جنسی

20- افزایش تعداد اسپرم و درمان ناباروری حاصل از کمبود تعداد اسپرم است.

حالا خودتان قضاوت کنید که خواص سیاه دانه چقدر می تواند معجزه گر باشد.

 

طبع سیاه دانه

طبع سیاه دانه خیلی گرم و خشك است

 

تاثیر سیاه دانه در لاغری

۵۰گرم سیاه دانه+۵۰گرم زیره سیاه+۲۵ گرم طباشیر+۲۵گرم تخم گشنیز+۲۵گرم هلیله سیاه+۲۵گرم لاک مغسول +۵۰ گرم زنیان

مواد گیاهی فوق رااز عطاری مورد اعتمادخود خریداری نموده کاملا پودرکرده روزی نصف قاشق چایخوری باعسل وآب گرم میل کنید.اگر بد دارو هستید کپسولهای خالی از لوازم بهداشتی تهیه نموده آنها را پر کنید و روزی یک تا دو کپسول به فاصله ۸ساعت میل کنید.

 

طریقه مصرف سیاه دانه

روزانه می توان 1 تا 2 گرم از دانه سیاه دانه به صورت له شده یا چای و یا موارد دیگر استفاده نمود.

  • املت يوناني با سياه دانه بخوريد

يکي از روش هايي که به کمک آن مي توانيد مصرف سياه دانه را به برنامه غذايي روزانه تان اضافه کنيد تهيه املت يوناني با سياه دانه است. براي تهيه اين املت که مي توانيد در وعده صبحانه آن را ميل کنيد به ? عدد تخم مرغ، يک عدد گوجه فرنگي، کمي پنير سفيد فتا، يک حبه سير، ? قاشق سياه دانه و اندکي فلفل نياز داريد. براي تهيه اين املت کافي است به اندازه نصف قاشق غذاخوري روغن زيتون در تابه بريزيد و گوجه خرد شده و سير را در آن تفت دهيد. سپس تخم مرغ را به آن اضافه کنيد و در آخرين مرحله پخت پنير رنده شده فتا، فلفل و سياه دانه را روي تخم مرغ بريزيد. به اين ترتيب به سادگي مي توانيد سياه دانه را به برنامه غذايي روزانه تان اضافه کنيد و از خواص درماني و تسکين دهنده آن بهره ببريد.

  • پنير با چاشني سياه دانه بخوريد

يکي ديگر از روش هايي که مي توانيد به کمک آن سياه دانه را به سبد غذايي خانواده اضافه کنيد استفاده از پودر تخم سياه دانه با پنير در وعده صبحانه يا ميان وعده عصر است. مي توانيد با پودر کردن تخم سياه دانه و پاشيدن آن روي پنيري که تصميم داريد ميل کنيد يک پنير با چاشني سياه دانه در منزل تهيه و از آن براي بهره بردن از خواص سياه دانه استفاده کنيد.

 

مضرات سیاه دانه

– زیاده روی در مصرف آن عوارض گوناگون پوستی و گوارشی ایجاد می کند.
– اسراف در خوردن سیاه دانه در گرم مزاجان، موجب ورم و دردهای گلو و گرفتگی هایی می شود. از این جهت، گرم مزاجان باید در سرکه بخیسانند و سپس بخورند.
– برای کلیه مضر است.
– مصرف روغن و دانه ی سیاه دانه در دوران بارداری مجاز نیست.

 

سمی بودن سیاه دانه

-من شنیدم سیاه دانه اگر بصورت اسیاب شده بمونه سمی میشه اگه با عسل مخلوط شه هم همینطوره یا میشه نگهداریش کرد؟

چنین چیزی صحت نداره

برخی دانه ها هستن که باید بصورت سالم استفاده بشن مثل اسفند اما گیاه سیاه دانه اینطور نیست. هر شکلش خواص مختلفی داره و با شکسته و کوبیده شدن، خواصش بیشتر میشه

-منظورم اینه که اسیاب شدشو بلافاصله استفاده نکنیم ویه هفته تا چند روز بمونه اشکالی نداره؟

کلا دارویهای گیاهی بهتره که تازه به تازه و سریع مصرف بشن مگر موارد خاصی که نیاز به زمان داره.

بله درسته باید به اندازه مصرف آسیاب کرد و مصرف کرد

گرداوری: سلامت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.